Voorbereiding

Trainingsschema + begeleiding

Train volgens
jouw loopschema.

Coach- en kinépraktijk All In heeft een trainingsschema uitgewerkt ter voorbereiding van de 10 mijl. Er is een schema voor wie de afstand wil afleggen in 1u15, 1u30, 1u45.

All In neemt je mee voor een voorbereiding van 20 weken, vanaf 24 april tot en met 17 september. Later instappen in één van de schema’s is zeker mogelijk als je loopervaring hebt. 

Heb je nood aan een meer persoonlijke begeleiding of wil je de kans op blessures verminderen, dan biedt All In ook behandeling op maat aan.

Ontdek er alles over op hun website.

Vanuit onze overtuiging dat een loopuitdaging je langer bezighoudt (en plezier verschaft) dan één dag, ondersteunen wij onze deelnemers vanaf de inschrijving tot en met de deelname aan de ABSoluut Gent 10 Mijl. 

We voorzien een uniek aanbod van gratis groepscoaching met Club365, de loopclub van Marathonman Stefaan Engels. Iedereen die ingeschreven is voor de 5 of 10 mijl kan vanaf de datum van inschrijving gratis gebruikmaken van het aanbod van meerdere groepstrainingen per week aan de Topsporthal in Gent.

Ben je op zoek naar houvast? Of vind je het gewoon leuk en inspirerend om samen te lopen met toffe mensen? Stuur dan jouw bewijs van inschrijving met een korte motivatie naar engels.stefaan@gmail.com en ontvang een persoonlijke uitnodiging van Marathonman voor jouw eerste training.

Groepstraining

Train mee met
Club365.

Raad van marathonman

Stefaan Engels,
Marathonman.

Ben je ingeschreven voor de ABSoluut Gent 10 Mijl? Bereid je dan goed voor!
Gelukkig hebben steeds meer lopers aandacht voor een goede voorbereiding, met in het achterhoofd een mooie tijd of het streven om de uitdaging op D-Day comfortabel tot een goed einde te brengen.
Dat laatste is minstens even belangrijk.

' });