Parcours

Zoals elk jaar zetten we maximaal in op de beleving op én langs het parcours. Zo voorzien we 3 bevoorradings- en 8 animatieposten. Onder voorbehoud van wijzigingen zal het parcours er als volgt uitzien:

De start en finish bevindt zich traditiegetrouw aan de Topsporthal, waar zowel de 5 mijl als de 10 mijl gezamenlijk van start gaan.

Locatie

Topsporthal Gent
Zuiderlaan 14, 9000 Gent

Datum

17/09/2023

Share on

Het 5 mijl parcours van vorig jaar wordt grotendeels hernomen. Na een eindje Zuiderlaan brengen de kaaien van de Leie ons in de binnenring. Eenmaal voorbij de Bijlokekaai en Coupure vatten we de weg terug aan, in het gezelschap van de lopers van de 10 mijl.

De 10 mijl gaat via het dierenasiel
richting stadscentrum. Ter hoogte van de Groendreef wordt er in beide looprichtingen gekruist. We hervatten richting de Hoogstraat en starten vanaf de Begijnengracht aan een rondje bingo langs bekende Gentse landmarks: Ramen, Poel, Graslei, Korenmarkt, Sint-Michielsbrug, Onderbergen. Ter hoogte van de Bijlokesite komt het parcours samen met dat van de 5 mijl, om na een extra stukje Blaarmeersen gezamenlijk te finishen aan de Topsporthal.

Opgelet: een parcours bouwen in Gent is geen evidente zaak. Naast het nodige kronkelen langs smalle wegen, zorgen wegwerkzaamheden en vereisten van de publieke instanties (De Lijn, politie, brandweer) dat sommige doorgangen moeilijker toegankelijk zijn. Wees dus hoffelijk en volg de locale signalisatie en instructies op.

No items found.

Amazing skills with full passion

Our expertise includes architecture, planning, structural engineering, interior design,  landscape architecture and construction services.

Architectural Design
90%
Construction Stage Services
97%
Interior Design
95%
' });