Groepsinschrijving

Gezonde en gelukkige werknemers zijn de basis van een gezond bedrijf. Zet uw onderneming daarom in beweging tijdens de ABSoluut Gent 10 Mijl op zondag 17 september 2023.
In ons bedrijvendorp is alles aanwezig om er een echte feestdag van te maken met de collega’s, vrienden en familie, onder de sportieve en gezonde vlag van het lopen. Tegelijk is het een manier om te tonen dat uw bedrijf investeert in gezonde, sportieve en positieve medewerkers.

Schrijf jou en je collega’s in via onze groepsinschrijvingsmodule.
Dit is mogelijk tot 4 september.
Meer informatie hierover vind je bij veel gestelde vragen of via de toelichting van onze inschrijfpartner SQM.

Opgelet: het is voordeliger om bij het afhandelen van de betaling te kiezen voor "betaling via overschrijving" in plaats van "online betaling". Zo beperk je de verwerkingskosten van SQM tot maximaal 50 EUR.

Groepsinschrijving

Het engagement van uw bedrijf en haar medewerkers start eigenlijk al maanden voor 17 september 2023. De deelnemers zullen zichzelf die afstand eigen moeten maken met wekelijkse trainingen.

Marathonman Stefaan Engels kan voor ondersteuning zorgen als u dat wenst, met een ‘We are 10’-begeleiding, via mail of live. Er is dus niet alleen de dag zelf om naar uit te kijken, maar evengoed de maandenlange opbouw onder collega’s.

Mail ons
No items found.

Amazing skills with full passion

Our expertise includes architecture, planning, structural engineering, interior design,  landscape architecture and construction services.

Architectural Design
90%
Construction Stage Services
97%
Interior Design
95%