Groepsinschrijving

Gezonde en gelukkige werknemers zijn de basis van een gezond bedrijf. Zet uw onderneming daarom in beweging tijdens de ABSoluut Gent 10 Mijl op zondag 17 september 2023.
In ons bedrijvendorp is alles aanwezig om er een echte feestdag van te maken met de collega’s, vrienden en familie, onder de sportieve en gezonde vlag van het lopen. Tegelijk is het een manier om te tonen dat uw bedrijf investeert in gezonde, sportieve en positieve medewerkers.

Opgelet: groepsinschrijvingen zijn niet langer mogelijk. Contacteer de organisatie.

Groepsinschrijving

Bereid jouw bedrijf voor in stijl

Het engagement van uw bedrijf en haar medewerkers start eigenlijk al maanden voor 17 september 2023. De deelnemers zullen zichzelf die afstand eigen moeten maken met wekelijkse trainingen.

Marathonman kan voor ondersteuning zorgen als u dat wenst, met een ‘We are 10’-begeleiding, via mail of live. Er is dus niet alleen de dag zelf om naar uit te kijken, maar evengoed de maandenlange opbouw onder collega’s.

Interesse? Stuur een mailtje naar engels.stefaan@gmail.com.

Push Buddy Challenge

Uw deelname koppelen aan een goed doel? Dat kan!

Via de Push Buddy Challenge kunnen de collega’s een genieter in een looprolstoel over de eindmeet duwen. De organisatie Triple Challenge zorgt voor alle logistieke ondersteuning (terbeschikkingstelling rolstoel, ondersteuning en overleg, …).

Hiervoor vragen zij een vergoeding van € 500 (excl. BTW). Dit bedrag gaat integraal naar de G-sport werking van de organisatie. Hun volledige aanbod vind je hier.

Interesse? Stuur een mailtje naar wannes.wylin@triplechallenge.be.

No items found.

Amazing skills with full passion

Our expertise includes architecture, planning, structural engineering, interior design,  landscape architecture and construction services.

Architectural Design
90%
Construction Stage Services
97%
Interior Design
95%
' });