April 7, 2023

Nieuwsbrief #1

De ABSoluut Gent 10 Mijl is terug!


Beste Sportliefhebber,


Op 17 september 2023 staat de ABSoluut Gent 10 Mijl opnieuw op de loopkalender, de 2e editie van een bijzondere loopwedstrijd over 10 mijl die dwars door Gent loopt! Op Autoloze Zondag zullen duizenden lopers opnieuw een prachtig parcours afleggen, met een spectaculaire start en finish aan de Topsporthal. Voor, tijdens en na de inspanning kunnen lopers én niet-lopers terecht in ons bedrijvendorp, waar een heus festival doorgaat, met snacks, drinks en muziek. Net zoals vorig jaar sluit Das Rock deze sfeervolle nazomerdag af!


Dit jaar beperken we onze inschrijvingen tot 6.000 deelnemers. Dit is een bewuste keuze, zodat wij aan alle lopers een kwaliteitsvolle beleving kunnen garanderen. We willen iedereen de ruimte en tijd geven om zijn of haar loopprestatie in schoonheid te kunnen afleggen.

Programma

8u00: afhalen borstnummers / daginschrijvingen, deuren open bedrijvendorp

9u00: vrije start voor wandelaars

9u30: entertainment voor de start

10u00: start 10 mijl

10u30: start 5 mijl

11u00: eerste finishers

12u30: kidsrun

12u30: optreden Das Rock

9u00-17u00: doorlopend entertainment en catering

Deelnemen met uw bedrijf? Dat kan! 

Bedrijven kunnen zich inschrijven via de groepsinschrijvingsmodule. De teamcaptain maakt een groepscode aan, waarmee collega’s of klanten zich kunnen inschrijven. Borstnummers voor de groep kunnen worden opgehaald vanaf 15 september, tot vlak voor de start, in de Topsporthal Gent. 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een pagode te huren in het AG10M bedrijvendorp, waar collega’s, klanten, familie en vrienden kunnen samenkomen. De prijs voor 1 pagode is € 1.500 excl. btw, en omvat alle infrastructuur (pagode, vloer, tafels en stoelen, assortiment Yügen Kombucha drinks, assortiment snacks). Bestellen kan via het bestelformulier of een mailtje naar info@absoluutgent10mijl.be.

Herbeleef de 1e editie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Gelukt! U ontvangt binnenkort een mail.
Oeps! Er ging iets mis.
' });