August 28, 2023

Nieuwsbrief #6

Beste Sportliefhebber,

Nog drie weken en het is zover, de 2e editie van ABSoluut Gent 10 Mijl, op 17 september 2023.

Volgens onze laatste berekeningen zullen we om en bij de 4.000 lopers mogen verwelkomen, en dat vinden we super! Onder al deze enthousiastelingen bevinden zich heel wat bedrijven, waarvan de collega's en klanten zich klaarstomen voor deze sportieve belevingsdag.

Graag herinneren we deze bedrijven eraan om vóór 4 september de groepsinschrijving te finaliseren. Zo kunnen we een vlotte verdeling van de borstnummers garanderen op de dag van het evenement.

Vanaf 4 september stijgt het reguliere inschrijvingsgeld met 5 euro. Wees er op tijd bij en spaar zo wat centen uit voor de obligatoire verfrissing achteraf.

Sportieve groeten,
Het ABSoluut Gent 10 Mijl team

VDK BANK IMPACT VILLAGE

Iedereen is welkom in vdk bank Impact Village, het epicentrum van deze onvergetelijke dag. vdk bank Impact Village huist niet enkel een hoop sportieve en innovatieve bedrijven en organisaties, maar is ook de locatie waar de  lopers van de 5 en 10 mijl zullen starten en finishen. Na afloop kan iedereen hier terecht voor een hapje en een drankje, met een optreden van Das Rock als kers op de taart.

Er zijn nog slechts een tiental pagodes beschikbaar, dus aarzel niet!

PLATTEGROND EVENTZONE

PARCOURS

Starten en finishen in festivalsfeer, lopen langs enkele Gentse landmarks en als hoogtepunt de passage door het oude stadscentrum, dat zijn de unieke troeven waarmee het parcours van de ABSoluut Gent 10 Mijl op 17 september 2023 uitpakt.

We starten vóór de Topsporthal aan de Watersportbaan, het sportepicentrum van Gent. Van daaruit lopen de deelnemers van de 5 mijl naar een andere waterkant: de boom- en lommerrijke oever van de Leie, de rivier die van Gent een waterstad maakt. De deelnemers van de 10 mijl maken meters langs de Zuiderlaan om via de Gantoise hockey richting centrum te trekken. Langs het hele parcours houden acht animatiegroepen er de sfeer in. Ook bij start en finish is er telkens animatie voorzien.

PROGRAMMA

BEKEND VOLK

De ABSoluut Gent 10 mijl is er voor iedereen, sportief en niet-sportief, jong en oud, bekend en minder bekend. Dat er heel wat interessante mensen tussen de deelnemers zitten, kunnen we al verklappen. Wie dat precies zijn, zal je zelf moeten ontdekken. Onze burgervader is er alvast één van.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Gelukt! U ontvangt binnenkort een mail.
Oeps! Er ging iets mis.
' });