July 12, 2022

Bedankt!

Een grote, welgemeende bedankt aan iedereen die van de eerste editie van de ABSoluut Gent 10 Mijl een feest heeft gemaakt: lopers, supporters, feestvierders, wheelers, kinderen, artiesten, bedrijven, vrijwilligers, medewerkers en partners.
Jullie massale aanwezigheid en enthousiasme maakten het af. Voor het startschot zei Schepen van Sport Sofie Bracke: “Deze ABSoluut Gent 10 Mijl wordt een blijver!” Reken maar.

Deze ABSoluut Gent 10 Mijl
wordt een blijver!

Een evenement uit de grond stampen van de omvang van de ABSoluut Gent 10 Mijl is een uitdaging. We hebben de lat hoog gelegd door jullie op autovrije zondag te trakteren op een dubbele passage over de fly-over en een vernieuwend concept waarbij we de “runners high” meenamen naar onze festivalweide. De weergoden waren ons daags voordien niet gunstig gezind, maar gelukkig hielden ze het op 18 september wél droog.

De aanwezigheid van ruim 3.500 deelnemers, 60 bedrijven en de vele enthousiaste reacties geven ons de bevestiging dat ons concept aanslaat. Ook in 2023 en daarna blijven we jullie trakteren op een “running festival” waar lopen, muziek, ontmoeten en genieten centraal zullen staan.

Het enthousiasme van de wheelers en begeleiders van Triple Challenge motiveren ons om te blijven inzetten op inclusiviteit. De ABSoluut Gent 10 Mijl is absoluut écht voor iedereen!
Een eerste editie is altijd een leermoment. We blijven groeien en leggen de lat hoger.

Tot volgend jaar!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Gelukt! U ontvangt binnenkort een mail.
Oeps! Er ging iets mis.
' });