Bereikbaarheid

De start- en finish van de ABSoluut Gent 10 Mijl bevinden zich aan de voorzijde van de Topsporthal, waar ook het bedrijvendorp gevestigd is.

Het plan van de site vind je hier binnenkort terug.

Locatie

Topsporthal Gent
Zuiderlaan 14, 9000 Gent

Datum

17/09/2023

Share on

Kom je te voet of met de fiets?

De Topsporthal is vlot bereikbaar te voet of met de fiets. Er wordt een ruime fietsenstalling voorzien op onze site.
We moedigen iedereen zoveel mogelijk aan om met fiets of te voet naar de site te komen.


Kom je met het openbaar vervoer?

Trein

Met de trein spoor je naar het treinstation Gent Sint-Pieters. Plan je reis naar Gent via https://www.belgiantrain.be/. Je reist bovendien 50% goedkoper op zondag met een Weekend Ticket én je kan tot 4 kinderen jonger dan 12 jaar gratis meenemen.

Vanuit Gent-Sint-Pieters, neem je op busperron 8 bus 19 of bus 9 rechtstreeks naar de Blaarmeersen. Afstappen doe je best aan de halte ”Yachtdreef” (haltenummer 260051). Deze halte bevindt zich op wandelafstand (1km) van de start. Via de Europalaan en vervolgens de Zuiderlaan kom je aan de Topsporthal.

Bus

Van aan de Topsporthal Vlaanderen is het stadscentrum rechtstreeks bereikbaar met bus 38 of bus 39 aan halte “Yachtdreef”.

Kom je toch met de auto?

Houd er rekening mee dat ons evenement doorgaat op Autoloze Zondag. Verschillende toegangwegen zullen afgesloten zijn. Meer info vind je op de website van stad Gent: https://visit.gent.be/nl/agenda/gent-autovrij.

Er geldt ook een lage-emissiezone (LEZ) in Gent. Meer info vind je hier.

Er zijn beperkte parkeerplaatsen op de Blaarmeersen. Kom vroeg genoeg. De parking van Delhaize Watersport, op 1.5 km van de start, is open (Jubileumlaan 15, 9000 Gent).

No items found.

Amazing skills with full passion

Our expertise includes architecture, planning, structural engineering, interior design,  landscape architecture and construction services.

Architectural Design
90%
Construction Stage Services
97%
Interior Design
95%